Η φιλοσοφία των ΚΟ ΚΟ

Για τα ΚΟΚΟ υπάρχει μια επιθυμία που αποτελεί και το καύσιμο για την κάθε μας ενέργεια και πράξη. Η επιθυμία της ικανοποίησης για το αποτέλεσμα των ενεργειών μας και των πράξεων μας, η επιθυμία για ικανοποίηση όπως αυτή αποτυπώνεται σε ψυχρούς αριθμούς. Στα ΚΟΚΟ όμως γνωρίζουμε ότι η αριθμητική αποτύπωση δεν είναι τίποτα άλλο παρά η αντανάκλαση της ικανοποίησης όλων εκείνων που επίλεξαν μέσα από μια πληθώρα εστιατορίων να δοκιμάσουν τις γεύσεις μας και το επαναλαμβάνουν.

Μόνο σεβασμός αξίζει σε όλους όσους επιλέγουν τα ΚΟΚΟ, σεβασμός από την μεριά των ΚΟΚΟ, σεβασμός όπως αποτυπώνεται από την ποιότητα, την ταχύτητα, την γεύση και την τιμή. Σεβασμός που αποτυπώνεται στο γειά σας, από το τηλέφωνο, από τον διανομέα, από τον ταμία.

Τα ΚΟΚΟ όμως δεν σταματούν εκεί, τα ΚΟΚΟ γνωρίζουν ότι δεν αρκεί ο σεβασμός μόνο σε όσους τα επιλέγουν, στον σύγχρονο περιβάλλον όλοι πρέπει να  προστατεύουν όλους, έτσι τα ΚΟΚΟ με πράξεις αποδεικνύουν ότι σέβονται το ίδιο και όσους δεν τα επιλέγουν, διότι η κοινωνική ευθύνη έχει μεγαλύτερη αξία όταν κατευθύνεται παντού.

ΚΟΚΟ με σεβασμό προς όλους.