Η ιστορία των ΚΟ ΚΟ.

Την δεκαετία του 1990 ο ιδρυτής των εστιατορίων ΚΟΚΟ είχε την ιδέα – που την ακολουθεί από τότε μέχρι σήμερα – να προσφέρει στις οικογένειες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά ένα μοναδικό και ποιοτικό γεύμα, αντάξιο για το παραδοσιακό Κυριακάτικο τραπέζι μιας οικογένειας.

Με όπλο την ιδιαίτερη γεύση του και την μυστική συνταγή της σάλτσας για το ψητό κοτόπουλο σχάρας, ξεκίνησε την ιστορία των εστιατορίων ΚΟΚΟ.
Ο ιδρυτής των ΚΟΚΟ με θεμέλια για το όραμα του από τότε μέχρι και σήμερα αλλά και για το μέλλον, την αγάπη του για την ποιότητα, την ευθύνη του για το φαγητό που προσφέρει, το πάθος του και την έμπνευση του για τις γεύσεις που ετοιμάζει προσπαθεί να φανεί αντάξιος των προσδοκιών όλων όσων δοκιμάσουν τις μοναδικές γεύσεις ΚΟΚΟ, επειδή για τα ΚΟΚΟ η ποιότητα είναι αυτή που μετράει, ο καταναλωτής αυτός που μας ενδιαφέρει και η γεύση αυτή που μένει.
Η εμπιστοσύνη όλων όσων έχουν δοκιμάσει τις μοναδικές γεύσεις ΚΟΚΟ όλα αυτά τα χρόνια αλλά και ο τρόπος που τα ΚΟΚΟ ανταμοίβουν την εμπιστοσύνη αυτών των ανθρώπων, είναι το βασικό συστατικό της ιδιαίτερης σχέσης των ΚΟΚΟ με τους ανθρώπους που τα γεύονται τα τελευταία 25 χρόνια.
Στην αρχή ήταν το κοτόπουλο σχάρας με την σάλτσα, έπειτα το κλασικό και η κυπριακή, η κοκοσαλάτα και το κοτομπεϊκόν, κάθε πιάτο μας νέο ή παλιό με μοναδικό σκοπό πάντοτε, να ικανοποιήσει τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο αλλά και να προσφέρετε σε όσους το επιθυμήσουν την στιγμή που θα το επιθυμήσουν με την ίδια μοναδική γεύση και την ίδια ποιότητα κάθε φορά από το κάθε κατάστημα.
Για να επιτύχουμε το αποτέλεσμα που ταιριάζει στο όραμα των ΚΟΚΟ επενδύουμε στον εξειδικεύμενο τεχνολογικό εξοπλισμό παρασκευής των πιάτων μας αλλά και της δικής σας εξυπηρέτησης. Επενδύοντας ταυτόχρονα στις ποιοτικές πρώτες ύλες, στις φρέσκες πρώτες ύλες και στους κατάλληλους ανθρώπους για να προσφέρουμε τις μοναδικές γεύσεις ΚΟΚΟ την στιγμή που θα την αναζητήσει ο καθένας.
Στα εστιατόρια ΚΟΚΟ τα κέρδος, ο σκοπός, η επιδίωξη, πρώτα και πριν από όλα είναι η ικανοποίηση όσων μας επιλέξουν.